FERİKÖY İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Bizler öğrencilerimizin her koşulu olumluya ve imkana dönüştürmeye gayret eden, ulusal kültürünün öz değerlerini koruyarak yaşayan, imam hatipli olma kültür ve bilincini taşıyan, teknolojik gelişmeleri takip edip mümkün olan her alanda uygulamaya çalışan, sevgi ve hoşgörü ortamını benimsemiş, vatansever, çalışkan, üretken, özgürce kendini ifade edebilen, Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, ahlaki ve manevi değerleri özümseyen bireyler olmalarını sağlamak için varız.

Misyon: Öğrencilerimizi ülkemizin ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası ve değerlerini özümsemiş, yaratıcı, hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Pazartesi: 09.00/16.00 Salı-Cuma: 09.00/15.10
Isınma: Kalorifer Doğalgaz
Yabancı Dil: Arapça, İngilizce
Servis Bilgisi: Servis imkanı vardır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 100
Sportif Etkinlikler: GÜREŞ,ATLETİZM
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006,ROBOTİK KODLAMA
Proje Çalışmaları: GEÇMİŞİM HAZİNEMDİR,AL GÖTÜR,OKU GETİR,İSTANBUL ŞİİRDİR

Telefon - 0212 296 67 11

WEB - https://ferikoyihortaokulu.meb.k12.tr

Adres - FERİKÖY MAH. KUYULUBAĞ SK. KURTULUŞ ŞEHIT NURI ŞENER ORTAOKULU EK BİNA BLOK NO 94 İÇ KAPI NO A ŞİŞLİ / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tam Zamanlı

Yerleşim Yeri - Feriköy Mahallesi Kuyulubağ Sokak No:95 Feriköy Şişli İSTANBUL Kurtuluş Şehit Nuri Şener Ortaokulu Ek Bina

Ulaşım Şişli-Feriköy semt merkezindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 500 metre olup, merkezi konumdadır.